Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 28 februari 2017

28-2-2017

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Net de heer en mevrouw Meijer uit Eenrum op bezoek, ze kwamen me 10 prachtige jonge duiven brengen. Ik was bij ze op bezoek in de herfst en heb daar de duiven geselecteerd, en uit de vlieg koppels kreeg ik nu 10 jongen, maar we hadden afgesproken ze te ruilen. Dus Reinder nam 10 jongen nu uit de kwekers mee terug. Ik wilde namelijk 10 jongen kopen, maar hij wilde liever ruilen, ik zei: dat gaat door. 8 blauwen en 2 krasjes kreeg ik, ze zagen er super gezond uit.

Toch steeds vraag naar columns, in het spoor schrijf ik op het ogenblik niet, maar heb besloten ze hier te plaatsen, dus gewoon wanneer ik zijn heb een column van mijn hand hier op de eigen site. Vorige week heeft u al èèn kunnen lezen.

En vanmorgen een mailtje van een blije Belg, nog nooit ZO HARD GEPAKT vertelde hij, het afgelopen seizoen BEUTE producten gebruikt, en op alle afstanden geweldig goed, zelfs bij de nationale kampioenen. Leuk, dit soort mailtjes

Update 13.30 uur

Gisteren de ouden er voor de tweede keer uit geweest, en er waren gelijk enkelen die later kwamen, ik tel ze even niet, ik zie het wel straks, het unikon systeem ligt in de club, dus.... dan moet ik ze met de hand tellen..ff wachten dus. 3 jonge duiven( nu jaarlingen) stonden nog op v (Vrouw) in het systeem en dit zijn toch echt doffertjes. En ik wil geen fouten in mijn systeem..

Gisteren een zeer trieste mededeling gehad, Richard, zoon van Jan Willem is overleden. Richard kwam zo nu en dan met zijn speciale rolstoel in het clubgebouw, wat altijd groot feest was. Rust zacht Richard, we zullen je nooit vergeten. Jan Willem had het al moeilijk door het overlijden van zijn vrouw, en nu zijn zoon. We hopen dat hij de kracht kan vinden door te gaan. Wij als pv de Vredeseduif zijn er voor je, het seizoen gaat snel beginnen, en we gaan er voor vriend.

Terug