Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 3 maart 2017

3-3-2017

Goedendag iedereen,

Vandaag de stand opbouwen in Houten, standnummer 203, we staan met drie personen, mijn broer Johan helpt, onze jongste zoon Bernhard helpt en ik zelf dan. Het is met vlagen zo druk dat je wel met drie personen moet staan, vooral op zaterdag dan he. De verwachtingen zijn hoog gespannen, heel veel vraag naar onze producten reeds via de webshop. De LTW en Olympic MG Mix zijn niet aan te slepen, ook de Electroboost......geweldige resultaten, misschien wel de beste electrolyten ter wereld.

as maandag is het seizoen-start, de Beute systeem volgers beginnen met 21 dagen LTW of Prange Suppe, of sommigen eerst 7 dagen Clean Balance en dan 14 dagen LTW of Prange Suppe. Clean Balance is een mooi product om de duiven "terug zuiver te zetten" zoals de Belgen zeggen.

Omdat we vanaf maandag met het echte seizoen beginnen komt er wat regelmaat in, veel liefhebbers beginnen ook reeds met de Olympic MG Mix op maandag en woensdag, meestal aangeplakt met Lecithine olie of Colicontrol.

Wanneer de mest wat dun is kunt u prima Colicontrol over het voer doen, kan prima samen met Olympic MG Mix, maar dan 5 ml ipv 2 ml per kg voer.

Normaliter gebruik ik Beute Lecithine olie om over het voer te doen, ja zelfs reeds in Maart.... volgens "kenners" te vroeg, maar ja wij doen het reeds jaren. Ik gebruik steeds de Olympic MG Mix en olie tegelijk, bij dunne mest de colicontrol dus.

En de BEUTE CVS de nieuwe vitaminen belangrijk voor de fond straks......maar nog belangrijker voor de jonge duiven, vooral de verduisterden ( door hoog gehalte Vitamine B en vooral D)

Terug