Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE MAANDAG NA DE VOORJAARSBEURS
6-3-2017

Goedendag iedereen,

Wat was het gezellig he, en mega mega druk op zaterdag, heb mensen soms niet eens gezien, zo nu en dan zag ik een groetende arm in de menigte , het spijt me dat ik zaterdag niet iedereen kon spreken. Zondag was het te doen, tussen 10.30 en 13.00 uur gezellig druk, maar leuk. Maar de zaterdag....... ooooooohhhhhhhhh extreem druk, en wat een positieve vibe GEWELDIG, èènazijn zeiker van internet kwam zich even melden bij de stand, J.M, maar de rest was geweldfig positief. Jammer dat ik de NPO voorzitter niet gezien heb, misschien kon hij niet bij mijn stand komen door de rijen mensen.

Geweldig om zoveel prachtige verhalen te horen over successen met Beute Producten, prachtig prachtig. En de vrijdag avond mogen eten met de Group Lataire en op zaterdag met de groep Dick de Leeuw ofwel de Beyers groep.

Ik zal er diverse malen over terug komen deze week, mijn hoofd zit even vol, komt goed.

Vandaag beginnen( of tussen nu en 14 dagen) met een opstart kuur met LTW of Prange Suppe, iedere dag vers aanmaken maar de rest nooit weggooien , geef het de andere dag aan de jongen of de kwekers.

Geef het gerust ook 14/21 dagen achter elkaar, u gaat zien dat ze gaan trainen als gekken, en de mest.... en de pluim.... en de dons.... geweldig !!!

Dus begin uw seizoen snel met Beute producten, over een maand beginnen de vluchten.

En last van scheefvliegers in voorgaande jaren???? gebruik dan VITA SPORT voor maar € 12,00 of de complete Olympic MG Mix voor € 35,00

Later meer

Terug