Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 10 maart 2017

10-3-2017

Goedemorgen iedereen,

Het is weer vrijdag, een mooie dag altijd voor mij, meestal erg druk, maar gezellig en dan de avond: voetjes op de bank Voice Kids kijken of in het land, forum hier, keuring daar, wat dan ook vrijdag is een gezellige fijne dag. Geniet er van en vast van het weekend. En ja ook U heeft tijd in het weekend voor het badje bij uw duiven, geen excuus, hok nat? dan maakt u het maar weer droog ! leg wat onder het badje, en het restant van het spetteren maakt u maar droog.

Hier zijn de duiven gistermiddag even los geweest, ze mochten een nachtje samen, ik ga ze zo weer scheiden en dan mogen ze even los. Over vier weken hebben we de eerste vluchten, dus het gaat tijd worden dat ze er wat regelmatiger uit gaan, ze moeten in een vliegritme komen.

Hier in Wilhelminaoord zijn de duiven erg gezond, bijna geen rare dingen. Maar ook hier gaat wel eens wat fout he, bij een rode doffer eerst twee eitjes onbezet, en nu de twee jongen van een dag oud platgedrukt, dus 100% is het nooit, ook hier niet hoor

ps de lente staat voor de deur, 80% van de liefhebbers is opgewekt naar de toekomst, de bekende mensen zijn minder positief, maar dat zijn ze al bij 18 npo besturen achter elkaar, dus zal niet anders worden. Zagen aan stoelpoten zit in hun bloed, ze kunnen niet anders.

Hier is het anders, heb met npo bestuur gesproken, heb met Theo Boelens( Olympic Epke)  van ons eigen Afdeling Friesland bestuur gesproken en ik zie het positief. Schouders er onder, met zijn allen.

Afgelopen week ben ik met Roy Bos een fanatieke gast van 20 bij Eddy en Freddy van Natural geweest, 36 jongen gehaald voor de Belgen competitie hier in de club, over twee weken nogmaals naar Natural voor een stuk of 30, geweldig toch, iedereen doet mee, op twee na geloof ik......

Update 12.50 uur

De heer Everling uit Gouderak kwam een zoon van Shakira halen, Shakira is dochter van Lieveke van Koen Karmeliet. De rest van de stamkaart van de 17-023 is Vechtmachine :)

Gezellige duivenpraat, geweldig

Terug