Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 11 maart 2017

11-3-2017

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Zo afgesproken om met zijn alle de schouders er onder te zetten, op naar 2021, niet meer aan ons zelf denken maar in het belang van de duivensport. Maar wat een tegenwerking krijgen deze mensen die naar beter en eerlijker willen, als je ziet wat er allemaal op internet staat....daar lusten de honden geen brood van. Gisteravond stapt het bestuur van afdeling 10 op, ik zeg er maar niks over, je hebt zo iemand uit Winschoten op je stoep staan, en daar staan we niet om te springen. Lieve mensen: begin nu vandaag met het denken in algemeen belang, zet al dat ikke ikke eens opzij. We moeten door de auw heen, zoals zo mooi besproken is.

Potverdikke jongens, denk aan de toekomst van de duivensport, en dat moet nu gebeuren, ik schrijf het wel al 20 jaar denk ik, maar NU MOET HET ECHT. Ik wil meemaken dat we vanaf 2022 weer gaan groeien met aantallen leden.

Hier op de hokken alles goed, u denkt misschien: alles goed? ach ja, ook hier steeds roofvogels, ook hier wel eens een ei kapot, ook hier wel eens een duif die zich dood vliegt, maar wat zeuren we? het gaat hier goed.

Een duivenvriend is binnen enkele maanden vrouw en zoon verloren...... een andere duivenvriend ziet maar 5% , maar ze hebben allebei plezier en rust bij hun duiven...... dus ik klagen dat hier een eitje kapot is??? NEE. Het gaat hier geweldig.

En dat Belgje wat de waterbak niet kon vinden?? is dat erg, nee man, kop in de drinkpot en gaan met die banaan. En die oude die de hele nacht buiten bleef? pppffffff en die duivin van 2016 die opgevreten is? het gaat hier dus geweldig. Als ik hier een ei kapot zie....en aan het doemdenken ben... denk ik aan JW en Eggo....... als die het nog positief zien of zoals Eggo horen? dan gaat het hier dus geweldig . Potverdikke jongen wees positiever, en die azijn zeikers? ja die waren ook niet in Ede en waarschijnliojk ook niet op de voorjaarbeurs, dat was namelijk TE LEUK !

Terug