Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 12E
12-3-2017

Goedemorgen iedereen,

Wat een prachtig weer, klaasje zit al in badbak achter het huis in de zon, ze geniet er van. Zo een mooie lente dag in Maart, brengt mooie gedachten en mooie verwachtingen voor het nieuwe seizoen. We gaan er met zijn allen tegen aan toch ?

Gisteren een stuk op papier gezet , het zat me even dwars dat er zoveel mensen negatief zijn, overal in ons land hoor ,  maar vooral in de duivensport en voetbal. Maar daar gaan we het zo weinig mogelijk over hebben.

Net vier jongen een ring omgedaan bij de kwekers, 2 bij de Rode zoon 340 van Arnold Poessenauw x 928 (Ouders Gouden Crack doffers) en 2 bij Fighting Fedde x miss perfect de ouders van de 842 en grootouders van de twee toppertjes 584 en 585.

De jongen zitten lekker in de voliere, de oudere jongen weer in bad. Gisteren wat filmpjes gemaakt van de jaarlingen ploeg, de jongen en van Hoboken een prachtige doffer 14-840 die ook al een eerste won trouwens. Komt er een berichtje van een meneer uit de plaats Hoboken.....Belgie..... bij wie ik ben geweest in Hoboken... ik vertelde dus: nee de duif heet zo. Na het plaatsje Hoboken bij New York waar ik in 2013 was... hij vond het maar een rare naam, grappig he.

De duiven worden hier mooier en mooier, ze zijn super schoon volgens dokter Wolf, hij vond vorige week bij een Belgje wat geel, maar dat is vrij normaal als ze worden afgezet, even een pil er in en hup, klaar is klara. En vanaf dan Clean Balance en LTW en ze blijven in de meeste gevallen brandschoon.

Hier bijna geen medicatie, alleen als de dokter iets vind.

Geniet van de dag, en van de zon. ps Klaasje zit binnen, nog net te koud volgens haar voor een badpak

 

Terug