Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 14 maart 2017

14-3-2017

Goedendag iedereen,

Prachtig weer hè , de duiven zijn er uit ( duivinnen), ze beginnen aardig te vliegen, ze zijn er klaar voor. Straks na de duivinnen komen de doffers aan de beurt, ik ben al aan het rouleren( dit doe ik altijd trouwens). Dus de duivinnen er uit, de doffers naar het duivinnenhok, de duivinnen binnen in het hok waar ze jongen hadden, doffers er uit en dan de duivinnen terug naar hun eigen hok en krijgen daar voer.

Straks na de doffers de jongen van de eerste groep er uit, het zal hun vierde keer worden, hun ouders zijn samen gezet op 15 december, dus u kunt uitrekenen hoe oud ze nu zijn.

Ze zijn erg gezond lijkt het, prachtige mest, ze willen er graag uit, willen graag in bad en zien er allemaal geweldig uit. Twee jongen tussen die oudsten vallen op....ze zijn jonger, kleiner en wit. Twee inteelt Leeuwen van Eric Maas, ik kocht ze op de voorjaarsbeurs, ze vlogen gister beide al. De rode die gepakt werd geneest goed, de andere rode is weg.

In 2014 had ik een groep jongen van mezelf en een groep vreemden van diverse liefhebbers, opvallend die van TEAM GPS zijn verreweg de besten, ik heb er nog vier, speel er met drie, en drie toppers 818,838 en 840. Knap hoor, Bedankt team GPS.

 

 

Terug