Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 24E MAART
24-3-2017

Goedemorgen vrienden en vriendinnen

Het seizoen staat op beginnen , dit weekend zijn er waarschijnlijk al vluchten, maar volgende week zeker. Wij als afdeling Friesland beginnen volgende week met een africhting ( geen klok cq punten vlucht), of we mee doen weet ik nog niet, dat zal een beetje aan het weer liggen.

Ze zijn in ieder geval gezond, Wolff was erg te spreken afgelopen woensdag.

Op dit ogenblik ( 09.50 uur) zitten doffers en duivinnen in de voliere, gezamelijk. Mijn zwager is in de hokken bezig met het aanleggen van nieuwe lampen, werd ook wel tijd hoor, twee waren nog van 1975 ( metalen bakken met starter). Nu komen er mooie moderne bakken in met natuurlijk weer de zonlicht lampen, die ik al jaren gebruik.

De jongen gaan vandaag eerst niet los, ze waren gister avond niet lekker, ze hadden op de tegels lopen scharrelen en die was een dag ervoor behandeld tegen groene aanslag met een HG product , vanmorgen was er al niks meer te zien hoor, maar even een dagje in de voliere kan geen kwaad. En met een vreemde man in het hok te boren en zagen, en een vreemde hond mee... je kunt het ook forceren hè .

vanmorgen kwam Willem Heinhuis weer brood brengen van Bakker Bart uit Steenwijk, voor de kwekers, met extra maanzaad graag.

Terug