Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 6E
6-4-2017

Goedendag

Vandaag bij de doffers nog LTW in het water, de duivinnen schoon water. Waarom? geen idee, ik maakte water aan en deed er LTW door haha, en om het dan weg te gooien... al had ik het natuurkijk aan de jongen of kwekers kunnen geven.

Ze hebben vandaag Galaxy Energie , u denkt Energie voer op een africhting vanuit Duiven? , Yes, is het schema hier he, dus tis voor mij nu een gewone vlucht. En ze vinden het lekker dus waarom niet he.

Gisteren een zending producten gebracht naar de Groot en Vogelzang, vandaag wederom, was gisteren druk bij Dick waarschijnlijk, kreeg gisteravond een berichtje, kun je vandaag weer brengen? hahaha , zal ik hem nu maar een auto vol brengen, of op zo een pallet. Hij zei nog, de mensen zweren er bij, hun duiven zijn mooier, gladder dan ooit en ze vliegen he... Tja, dat is zo, ben ik ook wel trots op hoor, al die leuke reacties. Net tijdens het tikken van dit dagboek: Dick Vogelzang staphorst weer aan de lijn, kom je nog? , Tis op, Ik zeg, Dick: gisteren net gebracht om 12.45 uur... vandaag hoor om 13.00/14.00 uur, eerst mijn duiven even doen hahaha

Net een mailtje uit Meppel, bij afdeling 10 geen africhting vluchten, bij 11 wel twee zelfs, of hij ze bij ons mocht inmanden? geen idee, in Steenwijk kan dat wel, komen daar heel veel mensen uit Meppel en Staphorst, jammer he, geen africhtingen, blij dat dit hier wel kan, keuze zeg maar.

Later meer, de duivinnen zijn er weer, los om 08.00 uur en nu 09.45 uur( èèn zat op dag trouwens, altijd de zelfde 707 van 2014)

Terug