Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 13 april 2017

13-4-2017

Goedemorgen,

Tja wat moet ik schrijven? Gisteren bij Nanne Wolff geweest, de duiven dokter, vier doffers mee, 808,840,838 en 734 ze zagen er weer geweldig uit, geen medicatie gehad alleen mijn eigen producten en ze waren brandschoon.

Het was wederom erg gezellig bij Nanne, hij had een stageloper, ze was in haar derde jaar met de studie, ze wist nog niet precies of ze vee ging doen of kleine huisdieren..

Ik begreep gister dat niet alleen schoolmeesters mee lezen, ook juffen en andere verbeteraars. Gelukkig worden mijn columns en boeken eerst nagekeken voordat ze uit komen, ik krijg nogal wat op of aanmerkingen. Het belangrijkste vergeten ze, ik geef info voor de duivenmelkers: ik kan kiezen tussen perfect nederlands en gewoon niets vertellen of mezelf zijn, in jip en janneke taal schrijven maar informatie geven waar liefhebbers wat aan hebben.

Als u het niet erg vind, ga ik voor het laatste. Dus vind u het niets die gehaaste schrijf of tikfoutjes, lees dan aub niet. Of leer, en lees en door heen. aan u de keuze.

Wat u niet weet dat ik al diverse verhalen geschreven heb, die ook geplaatst zijn, totaal andere onderwerpen trouwens, daar hoor ik niemand, ze kijken het even na en plaatsen het met groot succes.

Terug naar waar het om gaat, ik praat over eigen hok en geef soms tips, kunt u er wat mee? mooi, kunt u er niets mee? ook mooi, dan is het een teken dat u het al weet toch.

Geef vandaag aub wat meer voer, het is koud buiten, de duiven verbranden iets meer, en zaterdag moeten ze vol terug komen, niet afgevlogen.

U kunt vandaag en morgen heel goed Electroboost door het water doen. Geeft een beetje extra voor de koude dagen, en laat u niks wijsmaken dat dit alleen voor "bij thuiskomst" is. Electrolyten zijn altijd goed.

Terug