Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

2E PAASDAG
17-4-2017

Goedemorgen,

Weinig tijd voor de duiven, ze moeten het maar doen met de tijd die ik kan vrijmaken voor ze, gisteren zijn ze er niet uitgeweest, maar dat is ook niet noodzakelijk op zondag. Ze zien er goed uit hoor, zitten mooi strak, zijn gezond en kwamen goed afgelopen zaterdag, wat ook weer opvallend was voor de tweede week op rij dat de fondduiven van Hans Bos zo goed kwamen, hoog prijspercentage, staan nu niet op invlieg worden gewoon geklokt en hij pakt de fondduiven beter als menig vitesse speler. Leuk om te zien toch, dat fondduiven het wel kunnen. En straks op de 1000 km vluchten pakt hij ze ook.

Toch al enkele liefhebbers van de marathon gesproken die mijn systeem volgen qua bijproducten, en ze nu gewoon klokken en zeggen: man, ik draai gewoon met de snelle jongens mee, vooral qua percentage, ja dat is nu leuk om te zien.

En hoeveel mailtjes, apjes en messager berichten ik al kreeg van Beute producten gebruikers..... met prachtige resultaten... en dat op de Vitesse ! GEWELDIG JONGENS en MEIDEN, hou vol, verzorg uw duiven goed en het komt goed ! Natuurlijk is het "nog maar vitesse " maar nu al zoveel eersten, geweldig, en vooral de series he, de prijspercentages !!!!

Terug