Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DRUK
20-4-2017

Goedendag vrienden,

Mega druk hier in Wilhelminaoord, De gehele dag in de weer met pakjes maken, reeds twee maal naar de post geweest vandaag. Ondertussen kwamen er twee pallets binnen met grondstoffen voor het maken van Herstel-Power, Vita Sport, Electroboost en Olympic MG Mix.

En weer drie grote bestellingen gedaan bij DHP en Group Lataire, DE LTW en LECITHINE olie zijn totaal uitverkocht en de Clean Balance schiet ook op.

De Clean Balance gebruiken we op zaterdag en zondag samen met Electroboost door het water, Op maandag, Dinsdag en Woensdag de LTW door het water.

I.V.M. de koude mag u as zaterdag bij thuiskomst het voer wel vast aanplakken met Olympic MG Mix en Lecithine olie, U kunt dan eventueel de maandag of woensdag laten schieten, persoonlijk doe ik dat niet !, ik geef na deze zaterdag dus drie keer MG Mix.

Om met goede duiven een extra mooi prijspercentage te halen kunnen seconden belangrijk zijn, neem vrijdag eens de tijd om de duiven te druppelen met de Beute Eyedrops. Het druppeltje niet laten vallen op het oog, maar er OP LEGGEN, de duif pakt hem dan vanzelf, doormiddel van knipperen.

Goedendag sportvrienden,

Na nog nooit de prijzen van mijn producten verhoogd te hebben, wat ik eigenlijk wel al eens zou moeten hebben gedaan, ontkom ik er nu niet aan voor de meeste van mijn producten een prijsverhoging te moeten doorvoeren. Gestegen grondstofprijzen, transportkosten, productie-eisen enzovoort, èn het feit dat ik de hoge kwaliteit van mijn producten wil blijven garanderen en hier geen concessies aan wil doen ben ik tot dit besluit gekomen.

Olympic MG Mix                     € 37,50

Vita Sport                                € 13,50

Herstelpower                        € 13,50

Herstelpowercapsules       € 16,50

Lecithine Olie                        € 17,50

Electroboost                          € 23,50

LTW 1000 ml                         € 32,00

LTW   500 ml                         € 19,00

Collicontrol                            € 17,00

Clean Balance                      € 30,00

C.V.S.                                      € 25,00

Eyedrops                               € 10,50

Prange Suppe                      € 50,00

Veel succes met het gebruik van mijn producten. De prijsverhoging gaat in op 1 Mei, alles wat voor die datum besteld en betaald is gaat nog weg voor de oude prijs.

Groet, Gert Jan

Terug