Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 23E
23-4-2017

Goedendag iedereen,

Gister wederom een mooi resultaat, twee weken geleden op de africhting Klokvlucht de snelste duif van Rayon E 1, vorige week op de eerste echte vlucht 31 prijzen op 44 duiven, en gisteren nog weer een stap beter met  36 van de 42 duiven. Dus wederom een ongelofelijk prijspercentage. In groot verband 3 bij de eerste 10 en in de club tegen 658 duiven 8 bij de eerste 12, na twee vluchten op plaats èèn voor het kampioenschap. Maar het zegt allemaal nog niks hoor, op de vitesse kan iedere duif prijs winnen als het in het koppie maar goed zit.

De duiven kregen gister bij thuiskomst natuurlijk weer Electroboost en Clean Balance door het water, over het voer een keer extra Olympic MG Mix met Lecithine olie.

Vandaag het zelfde door het water, en morgen, dinsdag en woensdag weer LTW !

Het voer is nog steeds GALAXY van Beyers met op woensdag avond 50% Energie en donderdag tot en met vrijdag ochtend ook 100% Energie

Afgelopen week door ziekenhuis bezoek iedere dag, en ontzettend druk met de producten verzenden, kwamen de duiven op de derde plaats, onregelmatige verzorging, met zelfs een dag niet los, toch 36 van de 42, dus maar 6 duifjes geen prijs.

De twee laatste vluchten( de eersten van het jaar,) 86 duiven gezet en 67 prijzen, zijn maar weinigen die dat na doen hoor, het prijspercentage van vorig jaar was al ongelofelijk door de selectie op uiterlijke kenmerken, maar lijkt nu na twee vluchten nog hoger.

èèn doffer kwam gewond thuis, dus volgende week 41 strijders... dan maak ik er misschien 40 van

Tot morgen

Terug