Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

1 MEI 2017
1-5-2017

Goedemorgen iedereen,

De duivinnen zijn er uit gegaan om 08.00 uur, het was nog erg koud. Nu 09.10 uur heb ik ze nog niet gezien.

Gisteren was ik in een grappige bui, heb ik wel vaker, ging over ligging, wind, trek en andere sites, kreeg tussen de ongeveer 60 mailtjes over mooie prestaties met Beute producten ook twee over dit andere onderwerp. Jacob de Wit uit Drachten vertelde dat de wind toch echt niet uitmaakte, dat het alleen om goede duiven ging. Ok, dat is zijn mening, dat mag. Op de dagfond, en dan met massale lossing is dat ook zo, maar op de vitesse lijkt mij de wind toch niet onbelangrijk. Maar ach, ik had twee weken de wind mee met noord-west, ik zeg dat ook gewoon eerlijk, maar mag ik dan ook zeggen dat oost of zuid oostenwind voor mij op de vitesse en korte midfond niet zo gunstig is.

Iedere keer wanneer er mailtjes, berichtjes en of telefoontjes binnen komen over mooie prestaties door ( goede duiven) en Beute producten, en vaak samen met het selecteren op uiterlijke kenmerken ben ik trots. Wat ik ook geweldig vind, om al die namen te zien op compuclub met prachtige series die ook bij de Beute producten gebruikers horen.

Er hebben afgelopen nacht twee jonge duiven buiten gezeten, zaterdag er nog bij gezet...., gisteren gingen ze er gelijk mee uit, maar wisten dus echt niet hoe ze er weer in moesten...jammer , dan vandaag maar.

Op naar zaterdag, de vierde vlucht, de eerste vlucht reeds in de maand Mei, wij gaan wederom naar Heusden-Zolder, hopen op het zelfde resultaat.

later meer

Terug