Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

2 MEI
2-5-2017

Goedemorgen iedereen,

beetje regen vanmorgen, de duivinnen toch maar gewoon los, ze waren een uurtje uit het zicht. Ze willen er graag uit, vliegen graag en willen er goed in. Er lag vanmorgen nog een klein beetje voer in de bakken van gister avond, kijk ik niet zo streng meer naar.

De ploeg is gezond, eet graag, vliegt graag dus wat willen we nog meer? 1e prijzen van de afdeling, ja dat zou ik wel willen haha , maar dat willen we allemaal.

We gaan as zaterdag wederom naar Heusden-Zolder, mooie losplaats zag ik op de foto,s op www.f96.nl , 209 km voor mijn duiven.

Het weer lijkt beter te worden, wind zal dan wel beetje de oosthoek pakken denk ik, maar het gaat om goede duiven, de rest is niet van belang lees ik, afgelopen week had ik ook geen 2 vroege duiven verwacht, en toch waren ze er, misschien hebben ze gelijk

net komt er een vale duif het huis binnen .... te voet... vreemdeling, loopt zo binnen, ik heb alle deuren maar opengezet richting de voer afdeling...kan hij daar eten, hahaha, leuk gezicht.

De duivinnen komen net terug met wel een stuk of 10 jongen bij zich, met rode en gele knijpringen... ik hoop dat die in de mist en regen weer thuis komen

Terug