Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

8 MEI
8-5-2017

Goedemorgen iedereen,

8 Mei, toch altijd een rare datum voor mij, het is de datum dat mijn vader overleed. Het was in 1999, de avond ervoor spraken we nog over de duiven die reeds hun eerste dagfond vlucht hadden. Mijn vader vroeg: welke heb je aangewezen gezet? ik hoop de witpen wat dat is je eerste morgen. Nee, aangewezen stond hij niet maar de eerste was hij wel. De ochtend van 8 Mei was mijn vader overleden in zijn slaap, zijn laatste woorden tegen mij waren dus een voorspelling...die uitkwam.

Hij had eens moeten kunnen zien hoe we zijn duivensport doorgezet hebben, zou vast trots zijn geweest.

Maar nu terug naar 2017, de duiven zijn er uit, en hebben weinig zin, willen niet vliegen, het is druilerig nat weer, en ze hebben honger, gisteren even iets minder gehad, om vanaf vandaag weer te kunnen voeren.

Ik zet vanmorgen de computer aan, ga naar mijn E mail inbox en ja hoor weer een kleine 20 berichtjes met mooie resultaten, dat maakt je trots hoor, zoveel liefhebbers die knetterhard spelen of soms gewoon veel beter dan ooit te voren door het gebruik van Beute producten. En ja, natuurlijk kunt u gewoon inspringen nu, gaat het niet zoals u gehoopt had, stap in, in de Beute trein. Gisteren nog een topper op bezoek, jaren goed gepakt, nu minder, om hem heen ziet hij nieuwe spelers opkomen die het Beute systeem gebruiken. Begint vandaag met de LTW, en de Olympic MG Mix met beute lecithine olie.

later meer
 

Terug