Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 5E
5-6-2017

Goedemorgen iedereen,

niet gemakkelijk om de duiven er weer bij te krijgen na 3 rare vluchten op rij. Afgelopen zaterdag was een gekke vlucht, de week ervoor een extreem zware vlucht met bij veel liefhebbers achterblijvers.

Om die duiven er weer bij te krijgen moet je soms ingrijpen, een dag langer de Electroboost, Clean Balance door elkaar, een dag langer de LTW, enkele dagen achter elkaar de laatkomers een Herstel Power capsule opsteken en de anderen een dag extra de OLympic MG Mix. Even tijdelijk wat extra geven is ten bate van de duif en de toekomstige vluchten.

Ook de CVS ( Vitaminen) is zo een product dat kan helpen in herstel en opbouw naar de toeomstige vluchten toe.

Wanneer u duiven twee nachten mand hebben.... geef ze BIJ HET INMANDEN een Herstel Power capsule, u geeft ze daqn reeds wat extra mee voor onderweg

En we beginnen nu met zijn allen met de jonge duiven.... !!!! Geef deze aandacht, geef ze een 14/21 dagen opstartkuur met LTW, zorg dat ze geel vrij zijn en de koopen schoon. En bij stress doe reeds de collicontrol over het voer, dit mag best 5/7 ml per kg voer als u er poeder bij doet.

De jonge duiven zijn uw toekomst, het zijn de jaarlingen van volgend jaar, het zijn de 2-jarigen van 2019 !!! vergeet dat niet. NU VAST ALLES IN UW JONGEN STEKEN, QUA TIJD, AANDACHT EN BEUTE PRODUCTEN. en in de toekomst heeft u er baat bij.

Ook met uw oude duiven: geeft u nog geen Beute producten? begin er gewoon nu mee ! U kunt gewoon overschakelen van uw systeem naar het Beute Systeem !

Terug